NYTT KURS! Oppstart 4. mars 2020

NYTT KURS! Oppstart 4. mars 2020

GI SLIPP – og bli fri til å leve livet du ønsker

Har du bitt tennene sammen lenge nok?
Vi er sosialisert til å holde vonde følelser for oss selv. Vi prøver å «tenke positivt» eller» finne en mening» med det som har skjedd, Vi «kjemper med tårene», «tar oss sammen», «avleder oss selv med mat, trening, arbeid – eller rus», og trekker oss tilbake når vi er lei oss. Ikke minst tenker vi at vi må «ta tiden til hjelp».

Kjenner du deg igjen?
Dessverre er det ikke noe av dette som hjelper ift. å bearbeide vonde opplevelser. I steden for å leges, legger våre livshendelser seg på hverandre – lag på lag. Og helt uten at vi helt skjønte når og hvordan det skjedde, kan vi oppleve at livsgnisten er svekket.

Det er ikke tiden i seg selv som leger alle sår. Det er hva du velger å GJØRE med tiden som er avgjørende.

Gi slipp! er et kursprogram ihht. Programmet for Sorgbearbeiding™. Kurset er for deg som har opplevd ulike former for tap i forbindelse med krise, krenkelser eller forandring. Nylig – eller for lenge siden. Du får tilgang til en konkret metode; verktøy og kunnskap for å bearbeide og forløse de vonde følelsene, slik at du igjen kan delta i livet fullt og helt på en vedvarende måte.

Hva sier tidligere kursdeltagere?

  • «Jeg fikk bearbeide noe jeg ikke selv har klart å sette ord på gjennom livet»
  • «Jeg har lært masse om å få det bedre»
  • «Jeg elsker enkelheten og effektiviteten i kurset!
  • «Det kan være vanskelig å gi slipp på følelsen av at man må gjøre det «riktige». Flinke piker som skal ha fasiten. Jeg har lært mye om dette, og da jeg klarte å gi slipp på flinkheten, kom også evnen til å jobbe med meg selv».
  • «Jeg føler at jeg har fått en ny dimensjon i livet»
  • «Kurset har hjulpet meg med å se min egen sorg på en annen måte»
  • «Jeg føler at jeg har fått nye venner – som vil være der for alltid»
  • «Jeg følte meg alltid ivaretatt og sett. Du er varm og det er enkelt å føle seg velkommen hos deg»
  • «Du er dyktig og evner å sette fokus på det som er riktig for prosessen»
  • «Du hanker oss inn på en mild og god måte, og minner oss på at alle reaksjoner er like verdifulle»

Nytt kurs starter 4. mars. Les mer her..

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.