Mentoring

Mentoring

Livet er den største gave. Bare synd at så mange aldri rekker å pakke den ordentlig ut.
Poul Boundgaard

Dersom du ønsker en samtalepartner over tid, kan mentoring være noe for deg. Mentoring har en noe løsere form enn en coachingprosess, og strekker seg over et år – eller mer.

En lederrolle kan være en ensom post. Derfor er det godt å ha en kompetent «medvandrer» og objektiv støttespiller fra utsiden. En mentorsamtale kan brukes slik du vil. Trenger du inspirasjon, motivasjon eller lederstøtte? En å drøfte små og store situasjoner med? En mentorprosess gir hjelp til å reflektere rundt dine erfaringer slik at du drar enda bedre nytte av dem videre. Mentors oppgave er å inspirere deg i din arbeidshverdag, ved å stille viktige, og noen ganger; kritiske spørsmål, som er med å belyse veien videre mot dine og virksomhetens mål.

Walk & Talk rundt Semsvannet
Deler av mentorsamtalene tas gjerne utendørs! Vi tenker mer kreativit når vi går, og med nydelige Semsvannet i nærheten er det lett å la seg inspirere til nye friske tanker. Unn deg en vinn-vinn situasjon med gode samtaler kombinert med bevegelse i vakre omgivelser.

SONY DSC SONY DSC

Hanne har, med sin bakgrunn fra forretningsverdenen et godt diskusjonsgrunnlag i timene. Hun har en profesjonell og fin tilnærming, og et vennlig og behagelig vesen man straks føler seg ivaretatt hos. Hanne ser helheten til den hun møter, og vet raskt hvor skoen trykker.
Gunn Anne Lyngstad, Daglig leder Vinje Ullprodukter AS

Ta kontakt om du vil vite mer om en mentorprosess med Confident Coaching.