Referanser

Referanser

Noen av mine kunder (logo):

BS Norli, Vinje Ullprodukter, Nordic Academy, Kirkens bymisjon, Slemmestad Autoskade, Melløsparken sykehjem.

Tilbakemeldinger fra noen kunder og samarbeidspartnere:

«Helt strålende – enkelt og naturlig! Måtte alle som står i veien for sin egen utvikling se verdien av deg som coach og sparringspartner, Dette var BRA!!! Tusen takk!!»
Lise Førsund, deltaker på temakveld om motivasjon

«Hanne har en direkte stil. Hun er konkret og «tok tak i» både meg og situasjonen. Kom fort til saken. God bruk av metoder og teknikker sammen med klokskap og varme»
Marit Uhre Jørgensen, leder Nanna Maries Hjem (Kirkens Bymisjon),

Hanne er strukturert og behagelig nysgjerrig. Bidro i høyeste grad til å sette meg på et bedre spor.
Hartvig Munthe Kaas, Senior visepresident, LFH

Hanne er en veldig behagelig coach. Veldig strukturert og god på å «hente meg inn’» når jeg føler at det flyter litt eller jeg er usikker. Jeg har feilaktig trodd at coacher var «strengere» og litt pushy for å få frem svar. Men Hanne var veldig behagelig og varm som igjen lagde en god og tillitsfull atmosfære.
Kvinne, etter personlig coachingprosess

Hanne var lydhør og møtte meg der jeg var. Hun gav tilbakemeldinger til meg som gjorde meg rikere og gav meg mer selvtillit. Hun er en person det er lett å åpne seg for og få tillit til. Jeg synes hun er en dyktig coach.
Kvinne, etter personlig coachingprosess

Hanne Schjerven Paulsrud er en erfaren, kompetent og dyktig coach jeg er stolt over å ha i vår coachpool. Gjennom år har hun levert resultater kundene er storfornøyd med!
Trine Aalstedt, fagansvarlig og gründer av Metaresource AS