Temakveld: Leger tiden alle sår? 31. oktober kl. 18

Temakveld: Leger tiden alle sår? 31. oktober kl. 18

Klikk for PÅMELDING

I vårt samfunn er vi sosialisert til å holde vonde følelser for oss selv. Vi prøver å “tenke positivt” eller” finne en mening” med det som har skjedd, Vi “kjemper med tårene”, “tar oss sammen”, “holder oss sysselsatt”, og trekker oss tilbake når vi er lei oss. Ikke minst tenker vi at vi må “ta tiden til hjelp”.

Kjenner du deg igjen?
Dessverre er det ikke noe av dette som hjelper ift. å bearbeide det du har opplevd.Det er ikke tiden i seg selv som leger alle sår. Det er hva du velger å GJØRE med tiden som er avgjørende.

VELKOMMEN TIL EN KVELD SOM GIR VERKTØY FOR LIVET!

Sted og dato:
Asker, torsdag 31. oktober 2019 kl. 18-20
Pris: Kr 300,- (Inkluderer boken «Sorgbearbeiding» )

Meld deg på!  

Livet treffer oss alle. Tap av helse, relasjoner og livsglede rammer gjennom sykdom, tillitsbrudd og dødsfall – og mye annet. Naturlige hendelser i livet, som setter oss på prøve.

Hvordan håndtere motgang på en måte som skaper vekst, utvikling og livsglede – til tross for det som har hendt deg? Hvordan lege sår og tap, og leve med det livet gir, på en måte som gjør at du likevel kan leve godt  – uten å bli sittende fast i det vonde som stjeler energi og oppmerksomhet – og hindrer deg å hente ut ditt fulle potensiale? Gjennom konkrete verktøy er dette mulig!

I løpet av foredraget får du vite mer om disse temaene:

  • Mot til forandring
  • Kraft til handling
  • Nøkler til frihet
  • Hvordan gi slipp på indre hindringer
  • Kunsten å tilgi

Praktiske detaljer
Sted og dato: Asker, torsdag 31. oktober 2019. Adresse: Torvveien 9, 1383 Asker
Tid: 18-20. Vi starter presis! Dørene åpnes fra kl. 17.30
Pris: Kr 300,- Inkluderer boken Sorgbearbeiding.

Vilkår: Du sikrer din plass ved betaling. Kjøpt plass refunderes ikke, men kan gjerne overdras til andre. Boken deles ut på foredraget, og etterdistribueres ikke.

Link til påmelding: Temakveld 31.10.19

Temakvelden er basert på Programmet for sorgbearbeiding™, som gir en konkret og velutprøvd metode for å håndtere tap og sorg. Om du ønsker utvidet støtte til å bearbeide egne tap, starter ny gruppe med «Gi Slipp»- kurs opp 7. november. For informasjon og påmelding: les på confidentcoaching.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.