Temakveld 31. oktober kl. 18: Leger tiden alle sår?

Temakveld 31. oktober kl. 18: Leger tiden alle sår?

Hvordan GI SLIPP på det som tynger?

I vårt samfunn er vi sosialisert til å holde vonde følelser for oss selv. Vi prøver å «tenke positivt» eller» finne en mening». Vi «kjemper med tårene», «tar oss sammen», «avleder oss selv med mat, trening, arbeid – eller rus», og trekker oss tilbake når vi er lei oss. Ikke minst tenker vi at vi må «ta tiden til hjelp».

Kjenner du deg igjen?
Dessverre er det ikke noe av dette som hjelper ift. å bearbeide vonde følelser. Roten til det vonde forsvinner ikke, selv om vi flytter fokus over på noe lystbetont. Vi bare utsetter bearbeidingen. Det er ikke tiden i seg selv som leger alle sår. Det er hva du velger å GJØRE med tiden som er avgjørende.

VELKOMMEN TIL EN KVELD SOM GIR VERKTØY FOR LIVET!

Meld deg på:-)!

Livet treffes oss alle…: Endring i livsfaser, sykdom, krenkelser, skuffelser, brutte eller energitappende relasjoner, og dødsfall. Naturlige sider av livet, som setter oss på prøve.

Hvordan lege vonde følelser og leve med det livet gir, på en god måte? Uten å bli sittende fast i det vonde som stjeler energi, oppmerksomhet – og hindrer deg å leve det livet du ønsker?

Gjennom konkrete verktøy er dette mulig!

I løpet av temakvelden får du vite mer om disse temaene:
– Mot til forandring
– Kraft til handling
– Nøkler til frihet
– Hvordan gi slipp på indre hindre
– Kunsten å tilgi

Praktiske detaljer:
Sted og dato: Asker, torsdag 31. oktober 2019. Adresse: Torvveien 9, 1383 Asker
Tid: 18-20. Vi starter presis! Dørene åpnes fra kl. 17.30
Pris: Kr 300,- Inkluderer boken Sorgbearbeiding.

Vilkår: Du sikrer din plass ved betaling. Kjøpt plass refunderes ikke, men kan gjerne overdras til andre. Boken deles ut på foredraget, og etterdistribueres ikke.

Link til påmelding: Temakveld 31.10.19

Temakvelden er basert på Programmet for sorgbearbeiding™, som gir en konkret og velutprøvd metode for å håndtere tap og sorg. Om du ønsker utvidet støtte til å bearbeide egne tap, starter ny gruppe med «Gi Slipp»- kurs opp 7. november. For informasjon og påmelding: les på confidentcoaching.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.