Vil du lære en ny måte å roe nervesystemet på?

Vil du lære en ny måte å roe nervesystemet på?

Jeg har brukt Havening som et tilleggsverktøy i min coachingpraksis siden 2016. Havening har gitt meg muligheten til å hjelpe mine kunder RASKERE og DYPERE i forhold til å forløse fryktbaserte reaksjoner.

Det kan være for eksempel dreie seg om stress, uro, fobier, negative overbevisninger, lav selvfølelse, prestasjonsangst, høyde- og flyskrekk og vonde minner.

Havening er Medisinsk forskningsbasert metode, først brukt i traumebehandling. Metoden virker fordi Havening påvirker hjernebølgene og derved bl.a. stresshormonene i kroppen. Teknikken har til hensikt å koble den ubehagelige følelsen fra tanken på det som utløser den. Etter en vellykket Haveningprosess kan du tenke på hendelsen/situasjonen uten å føle frykt, engstelse, uro etc.

Resultatene er fantastiske, og det er nesten ikke til å tro hvor effektivt Havening er😊. Det må rett og slett oppleves.

Havening er en ny tilnærming, og forløpig er vi bare et lite knippe sertifiserte tilbydere på verdensbasis, og i Norge kan vi telles på en hånd. Du har derfor anledning til å tilby dine kunder noe HELT nytt, for å mestre krevende situasjoner på en bedre måte.

Den 19. og 20. oktober tar to av de fremste læremesterne på Havening: Doug O’brian og Ira Scott turen fra USA til Norge. Det er ikke noe som skjer så ofte – det er 3 ½ år siden sist.

Om du er coach som hjelper kunder å forløse vonde følelser – eller terapeut/helsepersonell som jobber innen traume- og krisefeltet, kan jeg VIRKELIG anbefaler at du benytter sjansen og blir med denne helgen. Kurset passer også godt for deg som vil lære deg å hjelpe deg selv – eller andre som står deg nær.

Jeg gleder meg til å assistere på kurset – og håper å se deg der.

https://metaresource.mykajabi.com/havening

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.